Hoi, mijn naam is Paul Schepers en ik ben samen met René van Lokven eigenaar van Beat it.
Mijn carriere ben ik begonnen bij de fanfare uit Zijtaart. Via hen heb ik de kans gehad om mijn A t/m D diploma te behalen op gestemd en ongestemd slagwerk. Daarna ben ik verder gegaan met drums waarin ik mijn A  t/m C behaald heb.
Naast mijn werk als bouwkundig tekenaar gaf ik zelf slagwerklessen aan huis en ben ik in 2009 begonnen bij Beat it met het lesgeven aan de slagwerkers uit de hafa wereld en het geven van de instructie aan de slagwerkgroepen. De slagwerktak was erg groeiende en in 2011 ben ik gestart met drumschool Schepers in Zijtaart. 
Vanaf juli 2013 zijn drumschool Schepers en Beat it officieel samen gegaan waardoor ik nu samen met René eigenaar ben van Beat it. Net als René ligt mijn hoofdtaak in de Hafa en geef ik dagelijks de lessen en instructie bij diverse vernigingen in de regio.
Om mijzelf nog beter te scholen ben ik gestart met een instructeursopleiding en zit ik hier momenteel in de afrond fase van. In de ochtenden verzorg ik vaak workshops op scholen en clinics bij bedrijven en mijn vrije tijd ben ik de vaste drummer van de band Brevis.